Transit taksicilerden Başkan Yılmaz’a açık destek

Şoförler Odası’nın olağan genel kurulu arifesinde Transit Taksi Komisyonu Başkanı Şahin Hızlısoy, taksici esnafının yeniden aday olan Başkan Kenan Yılmaz’ın yanında olduğunu bildirdi.  

Transit taksicilerden Başkan Yılmaz’a açık destek

Adana’da şoför esnafının bağlı olduğu Adana Taksiciler, Kamyoncular, Kamyonetçiler, Nakliyeciler, Nakliyatçılar Komisyoncuları Esnaf Odası’nda olağan genel kurul heyecanı yaşanırken, Transit Taksi Komisyonu Başkanı Şahin Hızlısoy, yeniden aday olan Başkan Kenan Yılmaz’ı destekleyeceklerini bildirdi.
Şahin Hızlısoy, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl 2. Başkanı Fatih Kürşat Mert ile birlikte Oda Başkanı Kenan Yılmaz’ı ziyaret edip, olağan genel kurulda transit taksicilerin açık destek vereceğini duyurdu. Kentte ulaşım hizmeti veren 1000 transit taksiciyi temsil eden Şahin Hızlısoy, “13 Ocak cumartesi günü Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz olağan genel kurulumuz şoför esnafının dayanışma gücünü bir kez daha ortaya koyacak. İnanıyoruz ki, Başkanım Kenan Yılmaz meslektaşlarının güvenini tazeleyip, yeniden başkan seçilecektir. Yeni dönemde şahsımın da aktif görev alacağı yönetim kurulu, Adanalı şoför esnafının ve taksicilerin sesi olacaktır” diye konuştu.
Şahin Hızlısoy, genel kurulu şölen havasında gerçekleştireceklerini vurgulayıp, tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti.

HALIL İBRAHIM DINCEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir