TFF İL HAKEM KURULU’NDAN, BAŞKANIMIZA PLAKET

 Adıyaman’da spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı takdir toplayan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya bir ‘teşekkür’ de TFF Adıyaman İl Hakem Kurulu yöneticilerinden geldi.

Adıyaman’da amatör sporun gelişmesi için her türlü fedakârlığı yapan Belediyemiz, taraflı tarafsız her kesimden takdir toplamaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret eden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Adıyaman İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yapıcı ve yönetim kurulu üyeleri, geçen sezon BAL liginde mücadele eden Adıyaman 1954 Spor’a verdiği desteklerle 3. Lig’e çıkmasına katkı sunan ve bunun yanında her sezon başı il merkezindeki amatör takımlara ve sporculara maddi destekte bulunan Belediyemizin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu söyledi.

BAŞKANIMIZA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür eden TFF Adıyaman İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yapıcı, Başkanımıza spora ve sporcuya verdiği desteklerinden dolayı bir plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ise sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlamak için en önemli araçlardan bir tanesi olduğunu dile getirerek, spora ve sporcuya verdikleri desteğin devam edeceğini müjdeledi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir