“TEMİZ BAĞLAR “ İÇİN ÇEVRE KORUMA EKİBİ KURULDU

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede çevre koruma bilincini  yaymak  üzere Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 7 kişilik ekip oluşturdu.
Ekip, gün boyu ilçede gezerek esnafları ve vatandaşları çevre hassasiyeti konusunda duyarlı olmaya davet ediyor.  Başkan Beyoğlu,göreve geldikleri günden bu yana temiz bir Bağlar imajı oluşturmaya çalıştıklarını belirterek,”Koronavirüs nedeniyle temizliğin önemi çok daha fazla artmış durumda. Ekiplerimiz vasıtasıyla gerekli uyarıları yaparak yasal işlem uyguluyoruz. Tüm hemşehrilerimizi sorumluluk bilinci ile hareket etmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Sokak Sokak Gezip Uyarılarda Bulunuyorlar
Bağlar  Belediyesi  Temizlik İşleri  Müdürlüğü bünyesinde 7  kişiden oluşan ekip oluşturularak ilçede çevre koruma bilincinin yaygınlaştırılması için mücadele veriliyor.
Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatı ile deneyimli personellerin dahil edildiği ekip, aşırı sıcak havaya rağmen ilçeyi karış karış gezerek çevreyi korumanın önemini anlatarak kuralları ihlal edenler hakkında yasal işlem uyguluyor. Yere çöp atılmaması konusunda vatandaşları hassas davranmaya davet eden  ilçede hafriyat sahası belirlendiğini açıklayarak  belirlenmiş olan bu alanlar dışında hafriyat toprağı ve inşaat yıkıntı atığı dökülmemesi için telkinlerde bulunuyor. 
Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle temizliğin hayati önem kazandığına dikkat çeken çevre koruma ekibi,kuralları ihlal edenlerin cezalandırılacağını dile getirerek vatandaşlarla bilgi paylaşımında bulundu.
“Vatandaşlarımızdan Yüksek  Hemşehrilik Hassasiyeti Bekliyoruz”
Hafriyat faaliyetlerinin daha düzenli, verimli, etkin yürütülmesi ve denetimlerin daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan  Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldikleri günden bu yana temiz bir Bağlar imajı oluşturmaya çalıştıklarını belirterek bu konuda seferberlik ilan ettiklerine dikkat çekti. Çevreyi korumanın yüksek bir hemşehrilik bilinci gerektirdiğini anlatan Beyoğlu,şöyle konuştu :”Belediye olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiriyoruz. Teknik anlamda ve personel bakımından sorunumuz yok. Çevre bilincini yaymak üzere temizlik işleri müdürlüğümüz bünyesinde bu iş için ekip oluşturduk. Ekiplerimiz vasıtasıyla gerekli uyarıları yaparak yasal işlem uyguluyoruz. Ancak bizim çabalarımız tek başına yetmez. Vatandaşlarımızdan yüksek bir hemşehrilik hassasiyeti ile hareket etmelerini istiyoruz. Çevre ve görüntü kirliliğine neden olan harfiyat ve inşaat atıklarına izin vermeyeceğiz.  İlçemizi hep birlikte temiz tutalım ve koruyalım. “

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir