TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ 4.KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde Çanakkale Teknopark, Koordinasyonu ile düzenlenen  “Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Kolin Hotel’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan “Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısı”nda Çanakkale Teknopark tanıtım filmi izlendi.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısında;  Vali Orhan TAVLI, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü-Prof. Dr. Yücel ACER, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Vekili İlknur İNAM, Çanakkale Teknoloji Geliştirme Bölgeleri A.Ş. Genel Müdürü Erkan BİL birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından; İdari İşler Kıdemli Uzmanı Celal Selim BİNAY tarafından Çanakkale Teknoloji Geliştirme Bölgesinin sunumu yapıldı.

Verimlilik Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Önder BELGİN  Performans Endeksi ile ilgili sunum yaptı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısının  Performans Endeksi oturumunda; Sanayi İşbirliği Politikaları Daire Başkanı Hande ÜNAL, Yurtiçi ve Sanayide Teknolojik Dönüşüm için sanayi işbirliği projeleri konulu bir sunum yaptı.

Bilim, Teknoloji ve Sanayi Eğitim Dairesi Şube Müdürü Elif Savaş KAPTAN da  dijitalleşen sanayide iş gücü niteliklerini geliştirmeye yönelik yol haritası konulu bir sunum yaptı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısının ardından katılımcılar Çanakkale Teknoloji Geliştirme Bölgesini ziyaret ettiler.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısının katılımcıları ertesi gün Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alanında Şehitliklerimizi ziyaret ettiler.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir