Tarsus İdman Yurdu Yönetiminden Başkan Can’a Ziyaret

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu’nun yeni yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu’nun yeni yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can‘ı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Can, yeni sezonda takıma başarılar diledi.

Tarsus İdman Yurdu’nun kentin ortak paydası olduğunu ifade eden Can, “Hem şehrimize hem kulübümüze hayırlı olsun. Burada bulunan arkadaşlarımızla inşallah güzel bir birliktelik ile şehrimizin ve Mersin‘imizin iki güzide takımının güzel bir şekilde iyi bir yerlere gelmesini, daha üst liglere çıkmalarını Allah nasip etsin diyorum. Belediye olarak biz üzerimize düşeni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ise, Başkan Can’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Aldığımız görevi en iyi şekilde yapacağımızdan emin olun. Sizin desteğinizi her zaman yanımızda ve arkamızda hissediyoruz. Hep birlikte iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Eyüphan Eyüboğlu, ziyaret sonunda Başkan Can’a çiçek ve Tarsus İdman Yurdu flamasını hediye etti.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir