TAMAMLANAN ÇOK AMAÇLI KÜLTÜR EVLERİ BİR BİR HİZMETE SUNULUYOR

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri kırsal mahallelerde yapımı ve mefruşatı tamamlanan çok amaçlı kültür evlerinin çevre düzenlemesini yapmaya devam ediyor. Tüm işlemleri tamamlanan kültür evleri bir bir hizmet sunuluyor. Ekipler son olarak Kayalı kırsal mahallesinde bulunan kültür evinin çevre düzenleme işlemlerini gerçekleştirdi.

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsalda vatandaşlara hizmet götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda kırsal mahallelerde yapımlarına başlanan tüm çok amaçlı kültür evleri hizmete hazır hale getirildi. Belediye ekiplerince halı serim işlemleri tamamlanan kültür evlerin de son olarak çevre düzenlemeleri de yapılıyor.

Fen İşleri ekipler son olarak kırsal Kayalı Mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı kültür evinin çevre düzenlemesini gerçekleştirdi. 
Çalışmalar vatandaşların takdirini toplarken, Kayalı Mahalle Muhtarı Mahmut Doğan, “ Daha önce taziye evimiz yoktu. Bir taziye, bir düğün oldu mu yerimiz dardır. Sıkıntılar çekiyorduk. Şimdi sağ olsun taziye evimizi yaptı, sonrasında çevre düzenlemesini de yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekiplerine çok teşekkür ediyoruz”  dedi.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir