ŞUSKİ revizyona gidiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha kaliteli ve hijyenik hizmet verebilmek amacıyla ilçelerde eskiyen içme suyu dalgıç ve Santrifüjlerde revizyona gidiyor.

Bu kapsamda bir yandan enerji tasarrufu sağlanırken bir yandan da vatandaşların sofralarına hijyenik bir şekilde su veriliyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Harran, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde toplamda 41 adet tesisin iyileştirilmesini gerçekleştiren ekipler, yüzde 15 enerji tasarrufu sağlarken yüzde 30 verimlilik artışı sağladı.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü içme suyu bünyesinde bulunan eski verimliliği azalmış dalgıçlar ve santrifüjler Rehabilite çalışması ile toplam tüketilen elektrik enerjisinin de yaklaşık %15,7 ile ortalama ayda 101.586 TL yılda 1.219.036 TL tasarruf sağlanacak. Ayrıca verimli olan dalgıç ve santrifüjler ile sağlanan toplam su miktarı 1095 lt/sn den %30,1 oranında 330lt/sn artış ile 1425 lt/sn çıkarıldı.

Genel olarak toplamda enerji tasarrufu ve su artışı ile ayda 296.872 TL yılda ise 3.562.467 TL kazanç sağlanıyor. Tasarruf edilen gelirler vatandaşların hizmetinde kullanılmak üzere farklı çalışmalarda kullanıyor.

NUR YILDIRIM

NOVA MEDYA GRUP

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir