SPORTİF TESİSLER GENÇLERİN EMRİNE AMADE

SPORTİF TESİSLER GENÇLERİN EMRİNE AMADE

 

-ŞEHİTKAMİL’DE SPOR İÇİN ZAMAN SINIRI YOK

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren sportif tesisler, gündüz gece demeden sportif organizasyonlara ev sahipliği yapamaya devam ediyor. Farklı branşlarda binlerce sporcunun katılımıyla düzenlenen okul sporları faaliyetleri ve kulüpler arası müsabakalarda tesisler adeta dolup taşıyor.

 

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep ve Türk sporuna kazandırılan yüzme havuzları, futbol sahaları, kapalı spor salonları ve ilçenin birçok farklı noktasında faaliyet gösteren erkek ve bayan spor merkezleri 365 gün esasına göre zaman sınırı tanımadan sporsever vatandaşları ağırlıyor. Kurumlar arası işbirliğiyle düzenlen sportif organizasyonlarda çocuk ve genç yaştaki binlerce sporcu öğrenci, Şehitkamil Belediyesi tarafından sunulan imkanlarla nitelikli şartlarda spor yapabilme imkanı elde ediyor.

 

SPORTİF FAALİYETLERE KATILIM ORANINI DAHA DA ARTTIRMALIYIZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son yıllarda kurumlar arası işbirliğiyle düzenlenen sportif organizasyonlar neticesinde spora katılım oranın arttığını ancak bu grafiğin daha da yukarılara çıkmasının gerektiğini ifade etti. Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren sportif tesislerde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Şehitkamil’de 365 gün herkes için spor sloganı ile başlattığımız sağlıklı yaşama ve spor hareketinin meyvelerini alıyoruz. Henüz 4 yaşındaki bir çocuğumuz temel cimnastik ve geleneksel çocuk oyunları spor okulumuzdan yararlarınken,  yetişkin vatandaşlarımız farklı gün ve seans seçenekleriyle faaliyet gösteren spor merkezlerimizden rahatlıkla faydalanabiliyorlar. Spor alanında en önemli hedefimiz vatandaşlarımıza sürdürülebilir spor alışkanlıkları kazandırmak. Yaş gruplarına göre spora katılım oranı her geçen gün artıyor. Ancak bu sayı yeterli değil, grafiğin çok daha yukarılara taşınması gerekiyor. Kurumlar arası işbirliğiyle düzenlediğimiz sportif organizasyonlarda havuzlarımız, futbol sahalarımız, kapalı spor salonumuz, bayan ve erkek spor merkezlerimiz, gençlik kampı ve doğa sporları merkezimiz çocuklarımızın, gençlerimizin emrine amade. Düzenlenen sportif organizasyonlarla gündüz gece demeden tesislerimiz faaliyet gösteriyor. Yürütülen bu hummalı çalışmalar neticesinde daha sağlıklı, zinde ve sportmen bir neslin yetişeceğine yürekten inanıyorum.”

 

SPOR ALANINDA BİRLİKTEN GÜÇ DOĞUYOR

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Göktuğ Akdoğan, spor alanında birlikten güç doğduğunu ifade etti. Kurumlar arası işbirliğiyle düzenlenen Okullar Arası Halk Oyunları İl Yarışmaları Ödül Töreninde konuşan İl Temsilcisi Akdoğan, “Spor alanında birlikten büyük bir güç doğuyor. Güçlü, başarılı, hedefleri olan nesillerin yetişmesinde sportif ve kültürel faaliyetlerin önemi çok büyük. Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonumuzun ortak organizasyonunda gerçekleştirilen müsabakalarda bu sezon içerisinde farklı yaşlarda binlerce öğrencimiz sportif etkinliklere katıldı. Ben, desteklerinden ve büyük ilgilerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümü Sayın Ökkeş Demir’e teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir