Serada Kışlık Çiçek Ekimi Başladı

Kızıltepe Belediyesi 10 bin metrekare alan üzerinde kurulu serasında kışlık çiçek üretimine başladı.

Kendi serasında ilçeyi süsleyen bütün çiçek, fidan ve ağaç türlerini yetiştiren Kızıltepe Belediyesi, serada çalışmalarına devam ediyor. Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından serada 100 bin tohum ekimi gerçekleştiriliyor. Ekilen çiçek tohumları içerisinde; Portakal Nergisi, Hercai Menekşesi, Süs Lahanası ve Çuha yer alıyor.

İlçeyi rengarenk süsleyen kışlık çiçek tohumlarının ekimini gerçekleştirmeye devam eden ekipler, tohumların filizlendiğinde dikimlerin yapılacağını belirtti. Dikimler park, bahçe, refüj ve kavşaklarda yapılarak, ilçeye güzel bir görüntü katacak.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir