Senkronize başarı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te düzenlenen Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası’nda bir altın, iki de bronz madalya kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te düzenlenen Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası’nda bir altın, iki de bronz madalya kazandı.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 7 yıl önce Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmete aldığı Buz Sporları Salonu meyvelerini vermeye devam ediyor. Son olarak Ankara’da BELPA Buz Pateni Sarayı’nda düzenlenen Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden İzmirli sporcular, başarılarıyla göz doldurdu. Yarışmaya İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Ankara’dan toplam 15 takımdan 240 sporcu katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 15 yaş üstü 16 sporcunun gruplar halinde yarıştığı Mixed Age A kategorisinde tüm rakiplerini geçerek şampiyonluğa ulaştı. 15 yaş altı ve 13 yaş altı 16 sporcunun gruplar halinde yarıştığı Juvenile Basic Novice kategoride ise üçüncü oldu.

Öte yandan, 26–28 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak yeni yılın ilk Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası’nın İzmir’de, Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu’nda gerçekleştirileceği açıklandı.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir