ŞEHİT IŞIK CADDESİNDE TAŞ DUVAR VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

Giresun Belediyesi üst yapı çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kayadibi Mahallesi Şehit Işık Caddesi Besat mevkiinde bulunan mevcut araç yolunun bir bölümünde yol genişletme ve buna bağlı olarak da aynı yerde istinat taş duvar çalışması gerçekleştiriliyor.

Önceki günlerde başlayan çalışmalarda sona yaklaşılırken yetkililer şu bilgileri verdi; “Şehrimizin farklı mahalle, cadde ve sokaklarında araç trafiğinin daha işlevli bir şekilde çalışması için çeşitli iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında dar olan yolların tespiti yapılıp genişletme, tehlike arz eden bölgelere de istinat duvarı yapıyoruz. Şehit Işık Caddesi üzerinde de benzer bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Mevcut araç yolunun dar olan kısmını genişlettik. Olası bir toprak kaymasına karşın bölgeye yaklaşık 40 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde bir taş duvar imalatına başladık. Hızlı bir şekilde devam eden çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. Bu çalışma ile bölgedeki sorunda giderilmiş oldu.”

Giresun Belediyesi ekipleri belirli çalışma programı kapsamında şehrin farklı bölgelerinde gerek alt yapı gerekse üst yapı çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir