Şehir Tiyatrolarının yeni müzikali seyirci ile buluşuyor

Şehir Tiyatrolarının yeni müzikali

‘KAN KARDEŞLERİ’ SEYİRCİ İLE BULUŞUYOR

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ‘Kan Kardeşleri’ adlı yeni müzikal oyununun ilk gösterimini 7 Nisan 2018 Cumartesi günü B.B. Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirecek

 

İngiliz oyun yazarı Willy Russel’ın kaleme aldığı, Feyyaz Kayacan ve Ahmet Levendoğlu’nun Türkçemize kazandırdığı ‘Kan Kardeşleri’ adlı müzikal oyununun yönetmenliğini Şehir Tiyatrosu sanatçısı Korel Cezayirli üstlendi. Müzik direktörlüğünü orkestra şefi Aytuğ Ülgen’in yaptığı oyunun dekor tasarımını Başak Özdoğan, kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını Ali Rıza Tekin ve koreografisini Nur Sonbahar gerçekleştirdi.

Kardeş olduklarını bilmeyen ve farklı hayatlar yaşamak zorunda bırakılan ikizlerin, dramatik öyküsünün anlatıldığı ‘Kan Kardeşleri’ adlı müzikal oyunda, Şehir Tiyatrosu oyuncuları Savran Perk, Umut Bazlama, Murat Danacı, Zafer Ergül, Elif Melda Yılmaz, Nagihan Orhan, Çiğdem Altuğ, Evren Canbulat, Berkay Gökçek, Ilgın Karahan, Ceyda Çınar Onbul, Ünsal Seyhan, Emel Alnady ve Orçun Tiryaki rol alıyor.

 

Canlı orkestra eşliğinde sahnelenen, hüzünlü ve etkili bir anlatıma sahip ‘Kan Kardeşleri’ müzikalinin ilk gösterimi, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Salonu’nda  7 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 20.00’de sahnelenecek. Yeni müzikal, sezon boyunca Eskişehir izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GURUP

YÖNETİM KURULU

BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir