Sarıçam İlçe Belediyesi’nden engellilere KPSS Kursu

Sarıçam İlçe Belediyesi’nden engellilere KPSS Kursu

Başkan Uludağ,”Hizmette Engel tanımıyoruz”

Sarıçam İlçe Belediyesi engellilere yönelik olarak ürettiği projelerine bir yenisini daha ekledi.  Belediye tarafından hazırlanan ve ilçede bulunan engelliler için “KPSS Hazırlık” kursu açtı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, daha önce de girişimcilik kursu açtıklarını, bundan sonra da engelli bireylere yönelik projelere imza atacaklarını  ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ,  Sarıçam İlçelerinde bulunan engellilere yönelik “KPSS Hazırlık” kursu düzenlediklerini, ilginin fazla olmasının ise kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Bilal Uludağ,”Geçtiğimiz ay içerisinde başlayan KPSS kursunda belirlenen program gereği Türkçe, Matematik Tarih, Coğrafya ve güncel konularında dersler veriliyor. Alanlarında uzman öğretmenler tarafından verilen eğitim kurslarımız belediye binamızda yapılıyor.”dedi.

İlçelerinde yaşayan Engelli vatandaşların daha iyi şartlarda çalışma imkânı yakalayabilmesi adına çalışmalarda bulunduklarını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ” Engellilere her alanda yardımcı olmak için çaba sarf ediyoruz. 13 Ocak’ta başlayan ve 15 Nisan 2018’de sona erecek olan KPSS kursuna toplamda 15 engelli vatandaşımız katılıyor. Dersler Cumartesi ve Pazar günleri 13.00 ile 17.00 saatleri arasında veriliyor ve ulaşımlarını da evlerinden alıp tekrar evlerine bırakıyoruz. Bu projede emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Bizler her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Kursa katılanlara başarılar dilerken emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum.” diye konuştu.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU
BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir