Sarıçam Belediyesi’nden İlkokul öğrencilerinin şiir kitabına destek

Sarıçam Belediyesi’nden İlkokul öğrencilerinin şiir kitabına destek

Uludağ,”Eğitim ve çocuklarımız vazgeçilmezlerimizdir”

Sarıçam İlçesine bağlı İncirlik İlkokulu 3-4’ncü sınıfa giden öğrencilerden oluşan 24 çocuk, Değerler Eğitimi kapsamında hazırladıkları şiirleri “Bazı Şiirler Çok Değer/li” adlı kitapta bir araya getirdi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, projeye kitabı bastırarak destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, ”Eğitime ve çocuklarımıza her zaman önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz ve vazgeçilmezlerimizdir.” dedi.

İncirlik İlkokulu tiyatro salonunda düzenlenen etkinliğe Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra bazı birim müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri,  Sarıçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü, İncirlik İlkokulu Müdürü, bazı okul müdürleri, muhtarlar, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı.

KİTAPLARI İMZALADILAR

Değerler eğitimi kapsamında “Çocuk Şairler” adlı projenin yürütücüleri 4-A sınıf öğretmeni Şehbal Elibol ve 3-C sınıf öğretmeni Nazlı Aktemur tarafından uyarlanan 24 öğrencinin şiirlerinin “Bazı Şiirler Çok Değer/li” adı altında kitap haline getirildiğini söylediler. Öğretmenler Elibol ve Aktemur, “Kitabımız 24 şiir ve 56 sayfadan oluşuyor. Öğrencilerimizin yüreklerinden gelerek kâğıda döktükleri şiirlerini kitaplaştırdık. Bize bu konuda desteklerini esirgemeyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a şükranlarımızı sunuyoruz.”  dediler.

Törene katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kendilerinin belediye olarak her zaman eğitime ve çocuklara ayrı bir önem verdiklerini ifade etti. Bilal Uludağ, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu proje kapsamında yazdıkları şiirlerini kitaplaştırmaktan dolayı son derece mutluyuz. Böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettik. Bu kitap, şiirleri yazan çocuklarımız için ayrı bir önem arz ediyor. Kendileri için güzel bir anı olarak kalacak. Küçük kalplerin böylesine güzel şiirler yazması çok güzel. Kendilerini ve emeği geçen öğretmeleri ve ailelerini gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise öğrenciler tarafından hazırlanan  “Sevgi ve Adalet”  konulu gösteriler yapılırken, öğrenciler yazdıkları şiirleri okudular. Daha sonra ise 24 öğrenci, başta Sarıçam Belediye Başkanı Bilal olmak üzere törene katılan protokole kitaplarını imzaladılar. Tören sonunda ise Başkan Bilal Uludağ’a bir çiçek buketi sundular.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir