Sanayi sitelerinde asfalt hamlesi

DCIM100MEDIADJI_0265.JPG

Adana Büyükşehir Belediyesi, Atikop Toptancılar Sitesi, Modern Sanayi Sitesi ve Metal Sanayi Sitesi’nin toplam bin 870 metre uzunluğundaki yollarını 5 bin 170 ton asfaltla kapladı.

Sanayi sitelerinde asfalt hamlesi

Sanayi sitelerinin yolları yenilendi

Adana’da uzun yıllar yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan üretim merkezlerinin ulaşım çilesine son veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Atikop Toptancılar Sitesi, Modern Sanayi Sitesi ve Metal Sanayi Sitesi’nin yollarını da yeniledi. Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, 10-20 metre genişliğindeki toplam bin 870 metre uzunluğundaki yolları, 5 bin 170 ton sıcak karışım bitümlü asfaltla kaplayarak, küçük ve ortak ölçekli binlerce işletme sahibine rahat nefes aldırdı.
4 YILDA 2 BİN 450 KİLOMETRE YOL YENİLENDİ
Başkan Hüseyin Sözlü’nün hizmet maratonunda 4 yılda 350 kilometre asfalt yol, 2 bin 100 kilometre sathi kaplama yol, 1 milyon 120 bin metrekare kilitli parke taş uygulaması gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, kent ekonomisinin omurgasını oluşturan sanayinin sitelerinde yoğunlaştı.
Daha önce Metal Sanayi Sitesi’nin 30 yıllık kanalizasyon sorununa neşter vuran, TD8 Drenaj Kanalı Kanalizasyon Kollektörü projesiyle 8 bin işyeri ve çevresindeki 21 mahallenin atıksu problemine kalıcı çözüm sağlayan Başkan Hüseyin Sözlü, Metal Sanayi, Mobilyacılar, Keresteciler ve Nakliyeciler sitelerinin yollarını  iyileştirmişti.
ÜRETİM MERKEZLERİNDE ULAŞIM RAHATLADI
Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, son olarak ticaretin nabzını tutan küçük ve orta ölçekli işletmelerin kümelendiği Atikop Toptancılar Sitesi, Modern Sanayi Sitesi ve Metal Sanayi Sitesi’ndeki yolları ağır taşıtların geçişine dayanıklı hale getirmek için harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi yol ekipleri, Atikop Toptancılar Sitesi’nde 10.5 metre genişliğinde, 450 metre uzunluğundaki yolları bin ton asfaltla yeniledi. Ardından Modern Sanayi Sitesi’ne geçen ekipler, burada da bin 610 ton asfalt kullanarak 16 metre genişliğindeki 800 metrelik yolu tamamladı. 2 yıl önce 50 bin ton asfalt kullanarak Metal Sanayi Sitesi’ni kışın çamurdan, yazın tozdan kurtaran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de 19.5 metre genişliğindeki 620 metrelik güzergahı 2 bin 560 ton asfaltla kapladı.
YOLLAR YENİLENDİ, ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ
Başkan Hüseyin Sözlü’nün sanayi sitelerindeki ulaşım hizmeti, küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerinin yüzünü güldürdü. Sanayi sitelerindeki yolları ağır tonajlı taşıtların geçişine dayanıklı hale getiren Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür eden işletme sahipleri, “Seçilmeden önce ve seçildikten sonra esnafın destekçisi olan, sanayi sitelerinin sorunlarına çözüm sağlayan Başkanım Sayın Hüseyin Sözlü’den Allah razı olsun” diye konuştular.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir