SANAYİ KÖPRÜLÜ KAVŞAĞINDA ÇALIŞMALAR SONA YAKLAŞTI

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek çalışmalarına başlanan Sanayi Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar sona yaklaştı.

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı daha güvenli ve modern hale getirmek için başlattığı çalışmalarına devam ediyor. İbrahim Öktem Caddesi (Üniversite Yolu) üzerinde bulunan ve araç trafiğinin yoğun olduğu Sanayi Kavşağındaki köprülü kavşak yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında inşası devam eden köprü büyük oranda tamamlandı. Yüklenici firma ekipleri köprü üzerinde çalışmalarına devam ederken diğer yandan belediye fen işlerine bağlı ekipler köprünün altındaki düzenleme çalışmalarını yürütüyor.

Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şu açıklamalarda bulundu; ” Karaman Belediyesi olarak son dönemde hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile şehir içi ulaşımda önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz.

İbrahim Öktem Caddesi (Üniversite Yolu) ve Alparslan Türkeş Bulvarı’nın kesiştiği kavşak üzerinde yoğun bir araç trafiği var. Günde Yaklaşık 8 bin araç bu güzergâh üzerinde hareket ediyor. Yapımı devam eden köprülü kavşak sayesinde bu noktada araçlar bekleme yapmadan ulaşım sağlayacak. Ayrıca bu projemiz ile kavşak üzerindeki istenmeyen kazaları en asgari seviyeye indirgemeyi hedefliyoruz. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çok kısa bir süre içerisinde köprülü kavşağı Karamanımızın hizmetine sunacağız”

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir