Sanatçı Uğur Işılak nikah şahidi oldu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, genç bir çiftin nikah şahitliğini yapan sanatçı Uğur Işılak, “Konya’nın bütün ilçeleri güzel ama Beyşehir ayrı bir güzel.”diye konuştu.
Sevilen ses sanatçısı Uğur Işılak, konser programı için geldiği Beyşehir ilçesinde bir çiftin nikah merasiminde nikah şahitliği yaptı.
Işılak, Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Beyşehir Göl Festivali kapsamında geldiği Beyşehir ilçesinde, nikahı Belediye Başkanı Murat Özaltun tarafından kıyılan bir çifte nikah şahitliği yaptı.
Bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah töreninde Ulviye Özdede ile Hasan Günay Yılmaz çifti dünyaevine girdi. Genç çiftin “evet” deyip imzaları atmasının ardından evlilik cüzdanını çifte nikahın diğer şahidi AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı uzattı. Samancı ve sanatçı Işılak, genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulunarak tebrik etti.
Sanatçı Uğur Işılak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya’ya ve ilçelerine konser programları vb. etkinlikler münasebetiyle çok sık geldiğini vurgulayarak, “Beyşehir’e sık sık geliyoruz. Konya’nın bütün ilçelerini dolaşma imkanı oluyor her yıl. Konya’da olmaktan, Beyşehir’e gelmekten çok mutluyuz. Konya’nın bütün ilçeleri güzel ama Beyşehir ayrı bir güzel. Yani, Beyşehir’in göl festivalinde bulunmuş olmak ve Beyşehirliler’in özellikle bizi tercih etmiş olmaları tabiiki bizler için çok sevindirici”ifadelerine yer verdi.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir