Samandağ’da Boğulma Olaylarına Karşı Uyarı

Hatay’ın Samandağ sahilinde, deniz ve hava şartlarının elverişli olmadığı durumlarda denize girilmesinin tehlike arz edeceği duyuruldu.

Hatay‘ın Samandağ sahilinde, deniz ve hava şartlarının elverişli olmadığı durumlarda denize girilmesinin tehlike arz edeceği duyuruldu.Samandağ Kaymakamlığı internet sitesinden yer alan açıklamaya göre, ilçe sahilinin açık denize olan konumu, rüzgar ve deniz tabanı yapısından kaynaklanan bir takım özelliklerin yeterince bilinmemesinden dolayı her yaz sezonunda can kayıplarıyla sonuçlanan boğulma vakaları yaşandığı hatırlatıldı.

Deniz ve hava şartlarının elverişli olmadığı durumlarda denize girilmemesi konusunda vatandaşların uyarılmasının yararlı olacağı kaydedilen açıklamada, “Bu kapsamda, ilçemiz bölgesi sahillerinde 7-8 Temmuz 2018 tarihleri arasında ağır deniz ve hava şartları olması beklendiğinden vatandaşlarımızın can güvenliği açısından denize girmeleri tehlike arz edeceği halkımıza saygıyla duyurulur.” ifadesi kullanıldı.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir