SAMANDAĞ BELEDİYE İŞÇİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Samandağ Belediyesinde çalışan işçilerle toplu sözleşme ile ilgili bilgilendirildi. TİS bilgilendirme toplantısına Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Disk Genel iş Hatay Şube Başkanı Yusuf  Berkyürek ,İşyeri temsilcileri ,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız  katıldı.Toplu sözleşmeden doğan haklar ve toplu sözleşmenin içeriğiyle ilgili bilgi verildi.Taşerondan kalıcı işçi kadrosuna geçiş ile ilgili bilgi verildi.

Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında ve  Destek Hizmetleri Müdürlüğü Ek binasında  yapılan toplantılarda Başkan Nehir , işçileri dinleyerek,bu sürecin işleyişi ,sağlıklı işlemesi ile ilgili belediyede ilgili birimlerin seferber edildiğini ifade etti. İşçilerin taşerondan kalıcı işçi kadrosuna geçişleri ve önümüzdeki süreçte de  alın teri döken,emek sarf eden emekçilerin her zamanki gibi yanlarında olacağını belirtti.

Dis genel iş Hatay Şube Başkanı Yusuf Berk yürek işçilerin toplu iş sözleşmesi ve kadroya geçiş süreçleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi.Sendikanın  bu süreçlerin en iyi şekilde geçilmesi hususunda çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir