Sadık dostlarla sevgi korteji

Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği’nin 10 Şubat’ta düzenleyeceği Sevgililer Günü etkinliğinde Adanalılar sahiplendikleri evcil hayvanlarla yürüyecek.

Sadık dostlarla sevgi korteji

Adana’nın sosyal yaşam ve alışveriş merkezi Ziyapaşa Bulvarı’nda 14 Şubat Sevgililer Günü sıra dışı bir etkinlikle kutlanacak. Adanalı hayvan dostları, 10 Şubat’ta gerçekleştirilecek sevgi kortejinde sahiplendikleri evcil hayvanlarla yürüyecek. Hayvan severler, can dostlarının haklarının korunmasına yönelik toplumsal duyarlılık mesajları verecek.
Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Naci Sezgek,  10 Şubat günü saat 14.00’da hayvan hakları savunucuları ve sivil toplum örgütleri üyelerinin katılımıyla Uğur Mumcu Meydanı’ndan Atatürk Parkı’ndaki Aşk ve Sadakat Köprüsü’ne kadar “Sevgililer Gününde Sadık Dostlarımızla Yürüyoruz” etkinliğini gerçekleştireceklerini söyledi.
14 Şubat Sevgililer Günü’nün ruhuna uygun şekilde kırmızı kıyafet veya aksesuarlarla korteje katılım için çağrıda bulunan Naci Sezgek, hayvan haklarının korunması ve hayvanları kötü muamele yapılmasının önlenmesine yönelik toplumsal duyarlılığı artırmayı amaçlayan etkinliğe tüm kent halkını davet etti.
Sevgililer Gününde Sadık Dostlarımızla Yürüyoruz etkinliğine Adana Büyükşehir Belediyesi ile sokak hayvanlarının bakımını üstlenen sivil toplum kuruluşlarından DOHAKYO, CANKODER ve KİHAYKO’nun tam destek verdiğini vurgulayan Sezgek, “Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde gerçekleştireceğimiz sevgi kortejine sahiplendikleri hayvanlarla katılacak olan Adanalılar, Aşk ve Sadakat Köprüsü’nde stantlar açıp, sevginin evrensel diliyle mesajlarını verecekler. Bu anlamlı ve renkli etkinliğimize hayvan dostu, duyarlı tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir