REYHANLI BELEDİYE BAŞKANI MİMAR MEHMET ÇÜTER 24 HAZİRAN SEÇİM SONUÇLARI İLE İLGİLİ TEŞEKKÜR MESAJI

Başkanımız, yayınladığı teşekkür mesajında, Serhat ve Gazi Şehrimizin Kahraman insanları, tarihi 24 Haziran seçimlerinde “ÜLKESİNİN VE MİLLETİNİN BEKASINA” sahip çıkmıştır. Diyerek sözlerine şöyle devam etti.
“Reyhanlılı hemşerilerim, Ülkemiz – Hatay ve özellikle ilçemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı her zaman uyanık olmuş gaflete, delalete kapılmamış ve fitne – fesada hiçbir zaman fırsat vermemiştir.
11 Mayıs’ta, 15 Temmuz hain kalkışma da, Zeytin dalı operasyonlarında Şehitler vermemize rağmen hemşerilerim vakur bir duruş sergileyerek tüm Türkiye’ye örnek olmuştur.

Aynı örneği 24 Haziran seçimlerinde de sergileyerek, Ülkemizi Dünya ülkesi yapan, bütün dünyada ki mazlumların yanında olup destek olan Dünya liderimize sahip çıkmış, ülkesinin bölünmez bütünlüğü için dik duruş sergilemiştir.

Bu vesile ile 24 Haziran seçimleri boyunca desteklerini esirgemeyen başta bütün hemşerilerim olmak üzere, Ak parti ilçe teşkilatına ve yönetim kurulu üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, Ak parti ilçe gençlik kollarına ve yönetim kurulu üyelerine, Kadın kolları ve yönetim kurulu üyelerimize, bütün muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize, iş adamlarımıza, esnaflarımıza teşekkür ederim.

24 Haziran Seçim sonuçlarının Ülkemize, Milletimize, İlimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni eder, Türkiye Cumhuriyetinin ilk Devlet Başkanı olarak seçilen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve tüm dava arkadaşlarına Büyük ve Güçlü Türkiye hedefiyle Millete Hizmet için çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim” dedi.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir