Rektör Acer, Çanakkale Teknopark’ta İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer Çanakkale Teknopark’a inceleme ziyaretinde bulundu.

Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu ve Teknopark Genel Müdürü Erkan Bil’in de eşlik ettiği ziyarette Teknopark’ın devam eden yatırımları ile ilgili bilgi alan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Çanakkale Teknopark Ar-Ge Merkezi İnşaatını gezerek incelemelerde bulundu.
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Rektör Acer, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üniversitemizi fiziki ve akademik anlamda büyütmeye devam ediyoruz. Çanakkale’nin vizyon projelerinden en önemlilerinden birisi olan Çanakkale Teknopark çok hızlı şekilde tamamlanıyor. 2020 yılında tamamlanması planlanan Ar-Ge Merkezi ve tüm altyapı yatırımlarını 2017’de tamamlamayı öngörüyoruz. Akademik kalitenin yanında üniversite-sanayi işbirliğini ve akademik girişimciliği geliştirecek bu büyük proje ile bölgemizde yenilikçiliğin merkezi haline geleceğiz.” şeklinde ifade etti.

Sabiha BAŞARAN

Sabiha Başaran

Çapanoğlu Medya Grup’un Yerel Yönetim Asistanı olana Sayın BAŞARAN 01 Ocak 1991 Mut/MERSİN doğumludur. Gaziantep Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümü mezunu ve Gaziantep Üniversitesi’n de formasyonunu tamamlayarak Biyoloji öğretmeni olmuştur. Çapanoğlu medya grup'ta iş yaşantısına devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir