PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLÇEYİ YEŞİLŞEHİR’E ÇEVİRDİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce son dönemde yapılan ve inşaatı devam eden parklar ile ilçeyi adeta yeşilşehir’e döndü.

Özellikle 2018 yılının ilk yarısında yaptığı planlama ile Park’a hasret kalmış mahallelere bile yeşil alan oluşturmayı başaran Belediyemiz sayesinde, İlçe tarihinde ilk defa bu kadar yeşil alana kavuştu. Özellikle Özal Mahallesine tarihinde ilk defa park alanı yapılırken burada ikamet eden mahalleli park’a kavuşacakları günü adeta iple çekiyor.

Kışla Mahallesine 3, Gölbaşı Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Yenişehir Mahallesi ( Toki Evleri ) ve Emiroğlu Mahallesine birer olmak üzere yeni park alanları yapıldı/yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit” Çok iddialı olduğumuz alanlardan biri de şehrimize yapılan parklardır. Hiç park alanına sahip olmayan Özal Mahallesine 3500 Metre Kare alan üzerine park inşa ediyoruz. Böylece o mahallede ki vatandaşlarımız da park alanına kavuşacak. Bununla birlikte küçük ölçekli park alanlarını şehrimizin muhtelif mahallelerine yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Toplamda yaklaşık 22.500 Metre Kare alanı park alanına çevirip Viranşehir’i hak ettiği yeşil alana kavuşturuyoruz. Maliyeti yaklaşık 450 bin tl artı K.D.V olan parklarımızın bir kısmı bitti ve hizmete koyduk. Kalanları da bu yıl içinde İnşallah hizmete açmayı hedefliyoruz. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir