Özaltun, imam-hatipli kız öğrencilerle buluştu

Özaltun, imam-hatipli kız öğrencilerle buluştu

 

Konya’nın Beyşehir İlçesi Belediye Başkanı Murat Özaltun, Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Başkan Özaltun’u okula gelişinde Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Kaymakcı karşıladı.

Özaltun,  okul bahçesinde biraraya gelip sohbet ettiği imam hatipli lise öğrencilerinden isteklerini dinledi. Okul idarecileri ile birlikte okul bahçesini gezen Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak eğitime verdikleri desteğin son dönemde hız kazandığını dile getirerek, bundan sonra da bu desteği sürdüreceklerini belirtti.

Öğrencilerden gelen okul bahçesine kamelya talebini de yerine getireceklerini belirten Özaltun, yaptığı konuşmada, “Sizler geleceğe yön verenlersiniz. Siz isteyin, biz yapalım. Bizlere sizlerin başarılarınız ve mutluluklarınız yeter.”şeklinde sözlere yer verdi.

Özaltun, öğrencilere hep birlikte mangal partisi yapma sözü de verirken, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bol bol dua edin, siz dua ederseniz biz ayakta oluruz. Başta bizlere bu imkanları, bu fırsatları sunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, arkasından bu ülke için gönül rızası ve Allah razısı için hizmet eden herkese dua edin. Çünkü, bizler güçlüysek, başarılıysak bunlar sizlerin bu duaları sayesinde. Birçok engelleri sizlerin dualarıyla aştık ve aşmaya devam edeceğiz inşallah.”

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir