Özaltun, halk gününde vatandaşlarla buluştu

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, halk gününde vatandaşlarla buluştu.

Beyşehir Belediyesi’nin Çarşamba günleri düzenlediği halk günü toplantıları aralıksız sürüyor.Halkın istek, şikayet, öneri ve beklentilerinin dile getirildiği halk günü toplantılarında makamının kapılarını randevusuz olarak ilçede yaşayan her yaş kesiminden vatandaşlara açan Belediye Başkanı Özaltun, aktarılan sorunlara birim müdürleri ile birlikte yapılan istişare ve değerlendirmelerle çözüm buluyor. Belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı halk günü toplantısında Beyşehirli vatandaşlarla buluşan Özaltun, katılımcıların aktardığı, yol,imar, alt ve üstyapı gibi değişik konularda gelen taleplerini dinledi. Belediye Başkanı Özaltun, yaptığı açıklamada, her Çarşamba günü Beyşehirli vatandaşlarla Belediye hizmet binasında biraraya geldiklerini belirterek, “Hemşerilerimizle hasbihal ediyor istek ve taleplerini değerlendirerek çözümler üretiyoruz. Bu toplantılarımızda dinlediğimiz vatandaşlarımızdan gelen farklı fikir ve önerileri de dikkate alarak bundan sonraki yapacağımız Belediye çalışmalarımıza bu şekilde yön vermeye, ışık tutmaya çalışıyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyemizin kapıları zaten her zaman vatandaşlarımıza açık bulunuyor. Bu halk günü toplantılarının bir özelliği ise randevu vermeden halkımızla çözüm odaklı bir buluşma programı olmasıdır. O yüzden,göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz tüm buluşmaları çok önemsiyoruz.

Vatandaşlarımız, bu programlarda tek tek söz alarak taleplerini, anlatmak istedikleri ne varsa bizlere birebir aktarabiliyor. Aktarılan bu talep ve istekler ise toplantıya katılan birim müdürlerinin de olması sayesinde ilgili birimlere anında aktarılarak daha hızlı ve pratik çözümler bulunmaya çalışılıyor. Kısacası, anında çözülebilecek mesele ve sorunlar anında giderilmeye çalışılırken, diğer hususlarda da imkanlar ölçüsünde tüm bu istek ve talepler yerine getirilmeye çalışılıyor. Bu programlarımızda bizlerin çözümüne ortak olan teşkilatımıza, meclis üyelerimize, muhtarlarımız ve birim müdürlerimize teşekkür ediyorum.”dedi. Özaltun, halk gününe gösterilen ilgiden dolayı da çok mutlu olduklarını belirtirken, vatandaşlara teşekkür etti, “Halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşlarımızla biraraya gelmek beni oldukça mutlu ediyor. Bizim için her gün halk günü aslında. Çünkü, halkımızla her zaman iç içe olarak hizmet üretiyoruz. Ama bugün daha da özel. Çünkü, insanlarımız makamımıza geldiğinde randevu almadan benimle görüşme imkanı buluyor, karşılıklı sohbet etme fırsatı elde ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunu bizlerin sorunudur. Bugüne kadar hep bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir