Oraka İnşaat’tan Başkan Atilla’ya Ziyaret

150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan inşaat firması Oraka İnşaat Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya ziyaretler sürerken bir ziyarette Oraka İnşaat’tan geldi.  150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan ve Ankara’da bulunan firma yetkilisi Ersoy Çiftçi ve Sağlık Bakanlığı Yetkilisi Yakup Öztürk Ceylanpınar’a gelerek Başkan Menderes Atilla’yı ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri, ziyaretten dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür etti. Ziyaret sırasında Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla hastane çalışmalarına başlanacağını ve projenin 2 yıldan önce bitirilmesi için gayret gösterileceğini söyledi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yakın zamanda hastane çalışmalarına başlanacağını ifade etti. Atilla, “Sağlık Bakanlığı ve Oraka İnşaat’tan yetkili arkadaşlar bugün bizleri ziyaret etti. Yakın bir zamanda hastanenin temelini atmış olacağız. Şartname de yazdığı gibi öngörüldüğü tarihte de bitirilecektir. Daha sonra tamamlandıktan sonra hastanemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Hastanemiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir