Onikişubat Belediyesi, Trafik ve İlk Yardım Haftası

 

 

MAHÇİÇEK “ TRAFİK KURALLARINA UYUN, HAYATA TUTUNUN”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 1-5 Mayıs arası kutlanan Trafik ve İlk Yardım Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında “Trafik Kurallarına Uyun, Hayata Tutunun” sloganını kullanan Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi.

“Maalesef her gün çeşitli basın mecralarında kaza haberleri görüyoruz. Ve bu kazaların birçoğu dikkatsizlikten, kendine fazla güvenmekten ve trafik kurallarına uymamaktan meydana geliyor. Tedbirsizlikten kaynaklı bu tür kazalar ciddi can kayıplarına neden oluyor. Ufak bir dikkatsizlik, bir insanın canına sebep olabiliyor. Bunun ciddiyetinin bilincinde olarak hareket etmemiz lazım. Öncelikle hız sınırlarına uyalım. Gideceğimiz yere hızla gitmek yerine, erken çıkmayı tercih edelim. Hiçbir iş bir insanın canından daha önemli olamaz. Trafik kuralları konusunda da detaylı bilgiler öğrenip, uygulayalım ve uygulatalım. Özellikle çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirmek çok önemli. Hem trafik kuralları hem de ilk yardım konusunda bütün insanların bilinçli olması ve birbirine yardım etmesi gerekir. Bu sebeple, trafikte empati kurarak hareket edin, kurallarına uyun ve hayata tutunun.”

 

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir