ÖMER HALİSDEMİR AİLE SAĞLIK MERKEZİ

ÖMER HALİSDEMİR AİLE SAĞLIK MERKEZİ’NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI

Gemlik Belediyesi tarafından Eşref Dinçer Mahallesi Ömer Halisdemir bulvarında yapılan İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı.

Temel atma törenine, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Cemalettin Kani Torun, Zekeriya Birkan ve İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karkakuş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İlçe Başkanı Yaşar İslam, Stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 2017 yılında planlanan projelerin, tek tek vatandaşların hizmetine açacaklarını ifade ederek, İhale bedeli 800 bin TL olan ve 250 gün içerisinde bitirilmesi planlanan Ömer Halisdemir Aile Sağlık Merkezinin yanı sıra bölgeye birde, Ömer Halisdemir Spor Kompleksi yapacaklarının müjdesini verdi. Hisartepe Farabi Aile Sağlık Merkezi ve Hafızlık Eğitim Merkezi temellerinin de önümüzdeki hafta atılacağını dile getiren Başkan Yılmaz, Bölge Hastanesinin açılış törenlerinin de en kısa süre zarfı içinde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. Başkan Refik Yılmaz, Ömer Halisdemir Aile Sağlığı merkezinin bölgeye hayırlı olması dileğinde bulunarak, projelendirmeyi yapan mesai arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum dedi.

Alinur Aktaş ise Sağlık ve eğitime yönelik hizmet ve yatırımların ülkenin gelişim düzeyinin göstergesi olduğunu vurgulayarak, “Eskiden bir taş tuğla veremezdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde okullar, camiler, sağlık ocakları yapan belediyeler haline geldik” dedi.

Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun’da Ömer Halisdemir Aile Sağlığı merkezinin Gemlik’e şimdiden hayırlı olması dileğinde bulunarak, projelendirmeyi yapan arkadaşları canı gönülden kutluyorum”dedi

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir