Nurgana Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi’nde Sona Yaklaşıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nurgana’da yapımı devam eden Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi’ne yönelik çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Sosyal imkanları, tarzı ve bölge dokusuna kazandıracağı güvenli yaşam alanıyla 250 dönüme kurulacak olan Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi, toprağı, yeşili ve suyu Gazianteplilerle buluşturacak. Kamulaştırılan boş alanı değerlendirerek bölge halkının nefesini açmayı planlayan Büyükşehir, Nurgana’nın vizyonunu değiştirecek. Büyükşehir Belediyesinin fidanlığından başlayarak, Hobi Bahçesi’ne kadar uzanan alanda, başta çocuklar ve gençler olmak üzere herkes kendini bulacak. Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu güne, yeşil alanların artmasına ilişkin çalışmalarla göze çarpan Fatma Şahin, “Nurgana’nın kıpkırmızı toprağını, yeşilini, suyunu halkımızla buluşturuyoruz. Çocuklarımız için park içerisine açık ve kapalı spor alanları yapıyoruz. Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur. Spor tesisleri, yüzme havuzu ve çok sayıda spor alanını gençlerimize kazandırıyoruz. Her yeni parkın içerisine kitap kafe yapıyoruz. Çocuklarımız kitaplara kolay ulaşsın, çok okusun, zihinlerini geliştirsin istiyoruz” dedi.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir