Mutlu kafe çalışanları Ticaret Odası meclis toplantısına renk kattı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Mutlu Kafe’nin özel personelleri, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Temmuz ayı Meclis Toplantısının açılışına damga vurdu.

İşaret diliyle İstiklal Marşına eşlik eden down sendromlu çocuklar, meclis üyelerine yemek ve içecek servisi yaptı. Engellerine rağmen fırsat verildiği zaman yapamayacakları hiçbir şeyin olmadığını ispat eden down sendromlu çocuklar, yetenekleriyle parmak ısırttı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Gültekin Serdar Tolay, Engelliler Daire Başkanlığının yürüttüğü faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
Program sonunda Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur tarafından günün anısına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tolay’a plaket ve down sendromlu çocuklara hediye takdim edildi.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir