Minik Öğrenciler İstedi, Başkan Gülcüoğlu Yapıyor

Sabah saatlerinde Mehmet Alim Çınar Anaokulu’nu ziyaret eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Sınıf öğretmenlerinden bilgi alan Başkan Gülcüoğlu, Çocuklarla bol bol sohbet edip, oynadıkları oyunlara eşlik ederken eğitim hayatının başında olan öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu;” Bugünün minikleri yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Çocuklardan gelen park isteğini de geri çevirmeyen Başkan Şinasi Gülcüoğlu; tek tek çocukların nasıl bir park istediklerini öğrendikten sonra;”Sizler anne ve babalarınızı üzmeyin, Öğretmenlerinizin sözünü dinleyin, beslenmenize dikkat edip, erken uyuyun, vatanını ve milletini seven iyi birer insan olun. Bizler sizin için her şeyi yapmaya hazırız. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz parkı sizlere hediye edeceğiz” diye konuştu.

Okul Müdürü Duygu Gören, Öğretmen ve minik öğrenciler ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkür ettiler.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir