MİNİK KARTALLAR KUPALARINI ALDI

Hatay Beşiktaş Futbol Okulu’nda ter döken, U11 takımı ve U12 takımının oyuncuları şampiyonluk kupa ve madalyalarını aldı. Oynanan maçlarda üstün başarı sağlayarak kupayı kazanan U11 takımına şampiyonluk kupasını Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş verdi.

3’üncü olan U12 takımına da madalyalarını Defne Belediyesi Başkanı İbrahim Yaman verdi.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, Hatay’da ter döken Beşiktaşlı minik futbolcuları tebrik etti. Başkan Yıldız, “Bu gurur hepimizin, başta hocalarımız olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Yavru kartallarımıza başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Açıklamalarına devam eden Yıldız, “Minik futbolcularımıza kupa ve madalyalarını veren Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Lütfü Savaş’a ve Defne Belediyesi Başkanımız İbrahim Yaman’a çok teşekkür ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir