Millî Eğitim Müdürümüz Ücretsiz Ders Kitabı Dağıtımını Yerinde İnceledi

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle öğrencilere ücretsiz ders kitabı dağıtımı çalışmalarını yerinde incelemek için Aydınlıkvler İlköğretim okulunu ziyaret eden Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Adem  Koca´ya Yenişehir İlçe Millî Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz eşlik ederken, Okul Müdürü Saim Demir ve öğretmenler hazır bulundu.

Koca ziyaret sırasında birinci sınıf öğrencilerinin bulunduğu bir sınıfa girerek öğrencilere ders kitaplarını bizzat dağıttı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Adem Koca, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini belirtti.

Koca; Bakanlığımızın 2003-2004 eğitim-öğretim yılından itibaren ilköğretim öğrencilerine, 2006-2007 eğitim-öğretim yılından itibaren ortaöğretim öğrencilerine, 2009-2010 eğitim öğretim yılından itibaren açıköğretim, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri ile okuma yazma bilmeyen yetişkinlere ve 2014´ten bu yana da özel okul öğrencilerine ders kitaplarını ücretsiz dağıttığını dile getirerek eğitime emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanlığı  Daire Başkanı Abdulhamit KARATAŞ da kitap depolarını ziyaret ederek çalışmaları takip etti.

Mezitli İlçe Millî Eğitim Müdürü Dursun Kılıç ve Mersin İl Millî Eğitim Şube Müdürü Oğuzhan Tülücü ise Mezitli İlçemizde bulunan kitap deposunu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir