MESKİ’DE YUMRUKLAR KONUŞACAK

 

MESKİ’DE YUMRUKLAR KONUŞACAK

 

Türkiye Boks Federasyonu tarafından hayata geçirilen Spor Toto Türkiye Boks Ligi’nde kuralar çekildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor Kulübü Boks Takımı, sezonun ilk maçında Samsun İlkadım Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.

 

Boksta kuralar çekildi

 

Türkiye Boks Federasyonu tarafından oluşturulan Spor Toto Türkiye Boks Ligi, ülke genelinden takımların katılımıyla kuruldu. Takımların karşılaşmalarını belirleyecek kuralar, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, kulüp yöneticileri ve spor camiasından davetlilerin katılımıyla Ankara’da çekildi. Boks liginde Mersin’i temsil edecek Meski Spor Kulübü’nün adına kurayı kulüp üst kurul delegesi ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Uçan çekti.

Boks camiasının uzun zamandır bu adımı beklediğini belirten Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç, böylesine önemli bir organizasyonun kendileri döneminde gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Federasyondan yapılan açıklamaya göre Şubat ayında başlayacak Boks Ligi kapsamında her 15 günde bir müsabaka düzenlenecek. Müsabakalar Bu sayesinde sporcular sürekli hazır karşılaşmalara hazır olacak bok sporunda sporcuların gelişimine önemli katkılar sağlanacak. Lige katılan sporcuların gelecek dönemde milli forma altında da büyük başarılara imza atması amaçlanırken, lig sonunda ilk 3’e giren takımlara ödül de verilecek.

 

Mersin’i MESKİ temsil edecek

 

Amatör sporda Mersin’in önemli kulüplerinden olan Meski, artık boksta da Mersin’i tüm Türkiye’de temsil edecek. Kulüp Üst Kurul Delegesi ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Uçan, Meskispor Boks Takımı’nın önemli başarılara imza atacağını belirterek, “Mersin genelinden sporcularla oluşturduğumuz boks takımımızla federasyon ligine katılacağız. Müsabakalarda bugüne kadar sayısız başarılar kazanan Mersin’i, Türkiye liginde en iyi şekilde temsil ederek boksta da yeni başarılara imza atacağız. Ligin tüm spor camiasına Mersinimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

10-11 Şubat 2018 tarihlerinde başlayacak Türkiye Boks Ligi’ne katılacak 12 takım ise şöyle:
Fenerbahçe Spor Kulübü, Kayseri Birlik Gençlik ve Spor Kulübü, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, ASKİ (Ankara), Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Spor Kulübü, Ankara Sağlık Spor Kulübü, Samsun İlkadım Belediyesi Spor Kulübü, Erzurum Gençlik Spor Kulübü, Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Kulübü, Malatya Turgut Özal Spor Kulübü, İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Kulübü ve Koca Çınar Hatay Spor Kulübü.

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir