MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÜRETİCİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÜRETİCİYE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin İli Arıcılığı Yaygınlaştırma Projesi kapsamında aracılıkla geçimini sağlayan üreticilere arı kovanı dağıttı.

Çamlıyayla Belediye hizmet binası önünde yapılan dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı; “Çamlıyayla’nın ana geçim kaynaklarından birisi de arıcılıktır. Göreve geldiği ilk günden bu yana üreticimize her konuda destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a ve ekibini İlçem ve üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanımızın ardından Mersin Milletvekilimiz ve 27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayımız Baki Şimşek ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’da kısa birer konuşma gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından arı kovanları sahiplerine teslim edildi.

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir