Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” Ekipleri Yaşlı Vatandaşları ve Çocukları Mutlu Etti

Yaman, “Vatandaşlarımızın mutlu olması için çalışıyoruz”

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman şehirde “mardinmasa” ile yaşlı ve çocukların bayramlarını daha da anlamlı kıldıklarını söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” ekipleri sosyal sorumluluk çalışmalarıyla takdir kazanıyor. 27 sosyal projeyle ihtiyaç sahiplerinin yanında olan “mardinmasa” Kurban Bayrtamı öncesinde farkındalık yaratacak anlamlı bir çalışmaya daha imza attı. Bu bağlamda ekipler Mardin’in tüm ilçelerinde yaşlı vatandaşları ve çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttı.

Sosyal çalışmalara önem veriyoruz

Sosyal sorumluluk çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini dile getiren  Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Vatandaşlarımızın mutluluğunu önemseyen bir yapıda çalışmalar yapıyoruz” dedi. Yaman, “Belediyemiz kentimizin yeniden inşasında tüm ekipleriyle beraber çalışmaktadır. Altyapıdan üst yapıya kadar yaptığımız hizmet hamlesi ile ilimizde hergün farklı bir güzellik yaşanmaktadır. Bunun yanı sıra sosyal sorumluluklarımızla da örnek şehirler arasına girdik.”mardinmasa”  birimimizle çalmadık kapı bırakmadık ve yediden yetmişe hemşehrilerimizin yanında yer aldık. Ekiplerimiz bu defa da Kurban Bayramı öncesinde yaşlı vatandaşlarımızın ellerini öpmekle birlikte çocuklarımızın heyecanına ortak oldu” dedi.

Mutlulukları herşeye değer

Yapılan çalışmanın Mardinli vatandaşlar tarafından da beğeni kazandığına işaret eden Yaman, “Bayramlar özellikle çocuklarımız ve yaşlı vatandaşlarımız için daha fazla anlam ifade etmektedir. Biz de bu noktada bayrama girmeden önce bu düşünceden hareketle çalışma gerçekleştirdik. Tüm ilçelerimizde yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Bunun yanında çocuklarımızın hediyelerimizie daha mutlu olmasını sağladık. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal sorumluluk çalışmalarıyla örnek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir