Mahalleler Kışa Hazırlanıyor

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Ulukent Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra mahallelerde köşe bucak kapsamlı temizlik çalışması başlattı. 38 mahalleyi kapsayacak çalışmalar doğrultusunda bu hafta da ekipler Ulukent Mahllasi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı vakumlu, kazıyıcı, yükleyici ve arazöz araçlarının yanısıra birçok araç ve  personelin katılımıyla Ulukent Mahallesi’nde, hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Tevfik Sadak’ın da bizzat katıldığı temizlik çalışmalarında ekipler, sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başlayarak cadde ve sokakları vakumlu araçlarla yıkadı, görüntü kirliliği oluşturan boş alanlardaki yabani otları temizledi. Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan noktalarda 80 derece buharlı temizlik aracıyla hijyen sağlayan ekipler, çöp konteynerlerini de yıkayarak, dezenfekte ettiler. Ulukent Mahallesi’ni köşe bucak temizleyen ekiplerin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

MUHTAR ALTAN; “ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR”

Ekiplerin gerçekleştirdiği hummalı çalışmaların kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Ulukent Mahallesi Muhtarı Ayhan Altan, “Aslan yattığı yerden belli olur. Belediye Başkanımız da temizlik çalışmalarına gereken hassasiyeti gösteriyor. Sunulan hizmetten dolayı Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir