LİCE BELEDİYESİNDEN BAKIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARA DESTEK

Lice Belediyesi, yaşlıların ve bakıma muhtaç vatandaşların imdadına yetişiyor. Belediyenin bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik olarak verdiği sosyal hizmetlerden yararlanan vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor.

Bu kapsamda Lice Belediyesi, yaşlı, kimsesiz, yatağa bağımlı, engelli, yoksul ve bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını tespit edip, kışlık odun ve baca temizliği hizmetlerini yerine getiriyor.

Lice kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik,  “ yaşlılarımıza ve hastalarımıza sahip çıkmak, onların bakımını üstlenmek, bizim boynumuzun borcudur. Dinimizin ve kültürümüzün bize yüklemiş olduğu böyle bir sorumluluğumuz var. Hepimiz bir gün yaşlanıp, bakıma muhtaç hale geleceğiz. İlçemizde kimsesiz, yatağa bağımlı, engelli, yoksul ve bakıma muhtaç hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını tespit edip, kışlık odun ve baca temizliği hizmetlerini yerine getiriyoruz.“ dedi.

Türkiye’ de her geçen gün yaşlı ve bakıma muhtaç insanların sayısının arttığını ve onlara hizmet etmenin çok önemli bir görev olduğunu belirten Sayın Çelik, yaşlılarımızın, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın kış aylarını rahat geçirebilmeleri için, baca temizliği onarımı, odun temini gibi hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz.“ dedi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir