KURBAN SATIŞLARI TEK NOKTADAN YAPILACAK

Karaman Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi Üniversite Mahallesi’nde kurban satış yerini hazırladı. Kurbanlıkların, alınan komisyon kararı gereği tek bir noktadan satışı yapılacak.
Karaman Belediyesi, Üniversite Mahallesi’nde, Devlet Hastanesinin arka kısmında kalan Yeni Stadyum inşaatının karşısındaki 130 bin m²’lik arazide kurban satış alanını hazırlayarak hayvan sahiplerine tahsis etti. Hem kurbanlık almaya gelen vatandaşlarımızın hem de havyan satıcılarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlanan kurban satış alanında seyyar lavabolar, su ve WC’ler kurulacak.Kurban hizmetleri komisyon kararı ile bu alandan başka hiçbir yerde kurban satışına izin verilmeyecek.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kurbanlık hayvan satmak isteyenlerin belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden yerlerini almaları gerektiğini hatırlatarak:“Bu yıl kurban satışları sadece Üniversite Mahallesi’nde yapımı devam eden 15 Bin kişilik stadyum inşaatının karşısındaki alanda yapılacak. 130 bin m²’lik arazide 841 adet kurban satış alanı hazırladık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını düşünerek seyyar lavabolar ve WC’ler de yapılacak. Esnafımız çok daha düzenli bir ortamda satışlarını gerçekleştirirken, kurban almak isteyen hemşerilerimiz de rahatlıkla kurbanlık hayvanlarını alabilecekler. İnşallah bereketli olur. Allah herkesin kurbanını şimdiden kabul etsin” değerlendirmesinde bulundu.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir