KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Malatya Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi alınacak tedbirlerle görüştü. Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerinden yetkililerinde katıldığı toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım başkanlık etti.

Kurban alım-satım yerlerinin belirlenmesi, Canlı hayvan Pazarı’nın eksiklerinin giderilmesine, mezarlık ziyaretlerinin daha düzenli yapılabilmesi için gerekli trafik tedbirlerinin alınması, mezarlık içi yolların yapılması, Camilerin temizlenmesi, dilenci ve seyyar satıcılara yönelik denetimlerin artması, kaçak hayvan satış ve kesimlerine yönelik tedbirler, gürültü kirliliği, hafriyat, temizlik ve ilaçlama, toplu taşıma, su ve kanalizasyon arızalarına karşı alınacak tedbirler başta olmak üzere birçok konu toplantıda görüşüldü.

Nöbetçi ekiplerin oluşturulduğu toplantıda, Canlı Hayvan Pazarında mobil kesim ünitesinin de hazır hale getirilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, Malatya halkının daha güzel bir Kurban Bayramı geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri alacaklarını söyledi.

Yıldırım, “Bayram öncesi ve bayram sırasında almamız gereken tedbirler için istişare toplantısı yaptık. İlçe belediyelerimiz, şirket yetkililerimiz ve ekip arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kurban Bayramında Malatyalı hemşerilerimizin rahatça dini vecibelerini yerine getirmeleri için ulaşım, zabıta, mezarlık, temizlik, trafik, altyapı hizmetleri, veteriner hizmetleri anlamında çeşitli önlemler alacağız. Malatyalı hemşerilerimizin rahat edebilmeleri için bütün belediyelerimiz koordinasyon içerisinde yer alacaklar” dedi.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir