KULUNCAK ÇOK DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezinde son olarak sıcak asfalt çalışması yaptı.

Malatya’nın bütün ilçelerinde yatırım ve hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesinin, Kuluncak ilçesinin daha güzel bir yer haline gelmesi için geçtiğimiz yıl başlattığı çalışmalar, Kuluncaklıların beğenisini topladı.

Kuluncak’ın çehresini değiştiren düzenleme çalışmaların son aşamasında, ilçe merkezinde finişerle 2.5 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kuluncak’ta düzenleme çalışmaları kapsamında 10 metre genişliğinde yollar, 3 metre genişliğinde kaldırımlar, Meydanın 100 metrelik bölümünde 2 metre genişliğinde cep otopark ve 100 adet aydınlatma direği montajı yaptı.

Yine ilçe merkezinde bulunan köprüde çalışmalar kapsamında yenilendi. Köprü etrafında ince işler yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde bugüne kadar 108 km. asfalt, 57 km. yol genişletme, 59 km. yeni yol açma 15 km. stabilize yol çalışması yaparken, MASKİ Genel Müdürlüğü ise 11 milyon TL maliyetinde 125 km’lik altyapı çalışmasının 97 kilometresini tamamladı.

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren Kuluncaklılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Kuluncak’ın bambaşka ve güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz altyapı problemlerimizi çözdü. Kötü bir görünümü olan meydanımızı pırıl pırıl bir hale getirdi. Düzenli otoparklar yapıldı. Miadını doldurmuş olan köprü yıkılarak yerine yenisi yapıldı. Şuan sıcak asfalt seriliyor. Genel anlamda Kuluncak’ın her yerinde yol çalışmaları gördük. Kim biz hizmet görmedik derse yalan söyler. Çok mutluyuz. Kuluncak ilçemiz çok güzel bir yer haline geldi. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederiz.” dediler.

SULTAN AVCI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir