Konyaspor Yönetimi Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz ve Yönetimi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Konyaspor’un Konya’nın en önemli markalarından biri olduğunu dile getiren Başkan Uğur İbrahim Altay, Konyaspor’un hafta sonunda kendi evinde Göztepe ile oynayacağı karşılaşmaya bütün Konyalıları davet etti. Spor Toto Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz ile kulüp yönetimi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.

Yeni görevi dolayısıyla Başkan Altay’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Konyaspor Kulubü Başkanı Fatih Yılmaz ve beraberindeki kulüp yöneticileri bir süre Başkan Altay ile görüştü.

KONYASPOR ŞEHRİMİZİN EN ÖNEMLİ MARKALARINDAN BİRİ

Ziyaretleri dolayısıyla Konyaspor Başkanı ve Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor’un kuruluşundan bu yana şehrin spor ve sosyal hayatına çok önemli katkılar yaptığını dile getirerek, “Şehrimizin en önemli markası haline gelen Konyasporumuz, geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir. Takımımızın ligde kalan iki maçını da kazanarak Süper Lig’de yoluna devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesileyle hafta sonunda kendi evimizde oynayacağımız Göztepe karşılaşmasında tüm Konyalı hemşehrilerimizi Büyükşehir Belediye Stadyumu’na bekliyoruz” dedi.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir