Konya Bilim Merkezi Bir AB Projesine Daha Ev Sahipliği Yaptı      

Konya Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Bilim Merkezi işbirliği ve yurt dışında üç ortak ile turizm alanında yürütülen Avrupa Birliği TOURBAN Kentsel Turizm ve Sosyal Doku-Mobil Öğrenme Becerilerinin Geliştirilmesi başlıklı projenin Konya’daki toplantısı yapıldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi’nin ev sahipliğinde Bilim İletişiminde Oyunlaştırma ve Hikâyeleştirme konulu programa Türkiye’nin farklı illerinden 100’den fazla temsilci katıldı.

Turizm bağlamında bilim merkezlerinin yeri ve önemine yönelik Türkiye’de gerçekleştirilen ilk etkinlik olması açısından ayrı bir öneme sahip olan programda; Daniel Weiss, Michael Kid Van Alderwegen, Ali Güney, Emre Orhan, Osman Süreyya Kocabaş, Ahmet Melih Karauğuz gibi alanında uzman konuşmacılar, bilginin hikâyeleştirilerek verilmesi, bilgisayar oyunları ile öğrenme, dijital çağda hikâye anlatmak gibi daha birçok konuda sunum gerçekleştirerek katılımcılara paylaşımda bulundu.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir