KIŞ AYLARININ GELMESİYLE EKİPLER ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri kış aylarının gelmesiyle çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezi ve genelinde vatandaşların otobüs bekledikleri durakların etrafını camla kapatıyor. Bu sayede vatandaşlar sabah işe giderken akşam evine dönerken soğukta ve yağmur altında otobüs beklemekten kurtuluyor.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’ Özellikle yağışlı havalarda otobüs bekleyen vatandaşlarımız ıslanmasını önlemek amacıyla kapalı duraklarımızın camlarını taktık. iyi dizayn ve görünüme sahip olan camla kapalı duraklarımız ile yolcu beklentilerini göz önünde bulundurmakta ve memnuniyeti sağlamayı hedeflemekteyiz. Duraklarımız yolcu ve şoför açısından rahat görüş sağlayacak tasarımı ile dikkat çekmektedir.” İfadelerini kullandı.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir