KAYNARTEPE’YE HİZMET ELİ DEĞDİ

Bağlar Belediyesi, ilçenin  en eski yerleşim yeri olarak bilinen Kaynartepe Mahallesi’nin kaldırımlarını uzun yıllar aradan sonra yenileyerek parke taşlarıyla döşedi. Kış aylarında kullanılamaz hale gelen kaldırım ve ara sokakların iyileştirilmesi sonrasında mahalle güzel bir görünüme kavuştu.

İlçenin tamamını hizmetle tanıştırmaya kararlı olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”  Hizmet bekleyen tüm mahalle,cadde ve sokaklarımızı Allah’ın izniyle ihya edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

HİZMET SEFERBERLİĞİNE DÖRT KOLDAN DEVAM EDİLİYOR

Bağlar Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla sokakları iyileştirerek ilçe genelinde bozulan yolları ve kaldırımları yeniliyor. Uzun yıllar sonra ilk kez gerçekleştirilen geniş kapsamlı çalışmalar kırsal bölgelerden ilçe merkezindeki tüm mahallelere  uzanıyor. Bir yandan asfaltlama, diğer yandan kaldırım yenileme ve parke taşı döşeme çalışmaları yürütülüyor.

  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda kentteki mahallerde parke taşı döşeme çalışmaları yapılarak buralarda yaşayan vatandaşların günlük yaşantılarını huzurlu bir şekilde sürdürmeleri sağlanıyor.

ARA SOKAKLAR GÜZEL GÖRÜNTÜLERE KAVUŞTU

İlçenin en eski yerleşim yeri olarak bilinen Kaynartepe Mahallesi’ndeki kaldırımlar ve ara sokaklar önce yenilendi, ardında da parke taşlarıyla döşendi. Kullanılamaz hale gelen   parke taşlar sökülerek yerine yenilerinin döşenmesi sonucunda ara sokaklar ve kaldırımlar vatandaşların takdirini kazanan güzel görüntülere kavuştu.

Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,kırsal yerleşim yerlerinde yeni yollar yaptıklarını, ilçe merkezinde de asfaltlama ve kaldırım yenilemesini gerçekleştirdiklerini  belirterek ilçenin tamamının hak ettiği hizmetlere ulaşmasını sağlayana kadar çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

“KORONAVİRÜS VE SICAK HAVAYA RAĞMEN HİZMETE DEVAM EDİYORUZ”

Beyoğlu,”Diyarbakır’ın kalbi sayılan ilçemizin layık olduğu noktaya gelmesi ve vatandaşlarımızın hak ettiği huzurlu ve temiz yaşam koşullarına ulaşması için başlatmış olduğumuz hizmet seferberliği kararlı bir şekilde devam ediyor. İlçemizin eski yerleşim yerlerinden olan Kaynartepe Mahallesi’nde yolların bozulması ile su birikintileri ve çamur oluşuyordu.Yapmış olduğumuz ziyaretlerde bunlara bizatihi şahit olduk. Başlatmış olduğumuz çalışmalarla ara sokak ve kaldırımları yenileyerek parke taşlarını döşedik.  Koronavirüs salgınının yaşandığı bir dönemde ve 40 derecenin üzerindeki sıcak hava koşullarında bunları yapmak elbette kolay değil. Ekiplerimiz, gerekli sağlık tedbirlerini alarak fedakar bir şekilde çalışıyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Hizmet bekleyen tüm mahalle,cadde ve sokaklarımızı Allah’ın izniyle ihya edeceğiz. İlçenin tamamına hizmeti yayana kadar mücadelemize   devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir