KAYMAKAM ÖZÇAKICI’ya ZİYARET

2010 -2014 yılları arasında İlçemizde görev yapan halen İzmir Balçova İlçesi  kaymakamı olan Süleyman Özçakıcı, Samandağ’ın kendisi ve ailesi için çok özel bir yer olduğunu insanları ve coğrafyası  ile dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğunu Samandağ’da görev yapmış olmanın büyük bir şans ve ülkeye hizmet etmiş olmanın büyük onur olduğunu ifade etti.

Kaymakam Özçakıcı,  Samandağ’ından ziyaretine gelen halen tedavisi süren ülkemizin değerli   gazetecisi Şahiye Say ‘ı yazar Mestinaz Beyaz Gürsoy ‘u görmekten memnuniyetini ifade etti.

Kaymakam Özçakıcı, Sayın Şahiye Say aracılığıyla tüm Samandağlılara sevgi ve selamlarını iletiğini belirti.

Kaymakam Özçakıcı bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek gazetemizin sahibi Şahiye Say’a ve yazar Mestinaz Beyaz Gürsoy’a plaket takdim etti.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir