KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN MUHSİN DURAN KALKAN’DAN İLÇEMİZE DEV HİZMET

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Muhsin Duran KALKAN göreve geldiği günden itibaren İlçemizin gelişmesi ve kalkınması adına önemli adımlar atıyor. İlçenin en büyük eksikliklerini yerinde inceleyen ve denetleyen İlçe Kaymakamımız, bunların çözümü için çalışmaya devam ediyor.

Modern bir ilçe hayali ile yola çıkan İlçe Kaymakamımız Sayın Muhsin Duran KALKAN gerçekleştirdiği projeler ile ilçeye yenilikler kazandırıyor. İlçeye doğalgaz getirterek düğün salonunu vatandaşların hizmetine sunan Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Muhsin Duran KALKAN, yapımı tamamlanan sanayi sitesinde ise yaptığı incelemeler neticesinde buranın eksikliklerin giderilip en yakın zamanda hizmete açılacağının bilgisini vermişti.

Mazıdağı’nda ilklere imza atan İlçe Kaymakamımız, 4.000 metrekare üzerine kurulacak Park Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Muhsin Duran KALKAN,  içerisinde kuru havuz, sedir oturma yerleri, kafeterya ve şelalesi ile ilçenin en büyük ve modern parkı konumunda olacak olan parkın yapım çalışmasına en yakın zamanda başlanacağının bilgisini verdi. Mazıdağı Belediyesi / MARDİN

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir