“Kariyer Amazon, Kariyer Eğitimleri” Basın Bülteni

Smyrna İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği (SİMKAD) nin projesi olan, kadın istihdamını artırmayı amaçlayan Kariyer AmazonEkim ayı etkinliklerinin ilkini gerçekleştirdi. Her ay alanlarında uzman kişilerin eğitim vereceği, bilgi ve deneyimlerini paylaşacağı“Kariyer Eğitimleri” kapsamında düzenlenen eğitimlerin ekim ayındaki konukları PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu ve Sosyolog- yazar Nurdoğan Arkış oldu.
İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleşen eğitimler “Menti- Mentörlük”konusunda Serdar Kalaycıoğlu’nun sunumuyla başladı. Sunumuna Menti ve Mentörlük kavramlarının ne olduğunu anlatarak başlayan Kalaycıoğlu, Menti ve Mentörlüğün tanımlarını şu şekilde yaptı:
“Yetenek ve tecrübeden faydalanılarak kurulan öğrenme ortaklığı, bir kişinin bilgeliğini başka bir kişinin kendi bilgeliğini geliştirmesi için o kişinin hizmetine sunması ile oluşan bir öğrenme ve liderlik modeli Mentörlük; Mentörün bilgi ve deneyimlerinden yararlanarak potansiyelini keşfetmek, kendini geliştirmek ve kariyer hedefine ulaşmak için öğrenmeye ve gelişime açık, mentörü ile işbirliğine gönüllü kişi ise Mentidir.”

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir