Kahramanmaraş’ ta ASDEP Personeli Sahaya Çıktı

ASDEP (Aile Sosyal Destek Programı) Bakanlığımızca İhtiyaç sahibi ailelere ulaşılması, psiko-sosyal ve ekonomik durumlarının incelenerek değerlendirilmesi ve ihtiyaç duyulan hizmetlerden yararlandırılmalarına yönelik, gereken rehberlik ve yönlendirmelerin yapılması anlamına gelmektedir. Vatandaşların hizmetlerine daha etkin başvurmalarını amaçlayan program çerçevesinde İlimizde meslek elemanlarından oluşan ASDEP personeli sahaya çıkmıştır.

Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet SERTPOLAT, ASDEP personelinin sahaya çıkarken yapılan törende yaptığı konuşmada; “Günümüz dünyasında koruyucu ve önleyici hizmetleri yaygınlaştırmak tüm disiplinlerin birinci hedefi haline gelmektedir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının muhatabı aile, çocuk, kadın, yaşlı ve engelli gibi toplumun dezavantajlı alt bileşenleridir. Koruyucu ve önleyici hizmetlerin önemi burada çok daha fazla ön plana çıkmaktadır. Hizmet alanlarımıza, sorunlar daha ortaya çıkmadan müdahale edebilmek, şüphesiz çalışma hayatımızda bizleri en mutlu eden anlar olarak belleğimizde yer etmektedir” dedi.

Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet SERTPOLAT konuşmasını “Koruyucu önleyici hizmetler kapsamında Kahramanmaraş’ ta İl Müdürlüğümüzce çocuklara yönelik İl Hizmet Kataloğu, İl Risk Haritası ve Strateji ve Eylem Planının yayımlandığını belirterek bu çerçevede İlimizde riskli alandan başlamak kaydıyla ASDEP personeli sahaya inmiştir. Memleketimize ve şehrimize hayırlı olsun” diyerek tamamladı.

1

Sultan  AVCI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir