İl İdare Şube Başkanları ve Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

İl İdare Şube Başkanları ve Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince yılda 4 kez yapılan İl İdare Şube Başkanları Toplantısı 2018 yılı ilk oturumu gerçekleştirildi.

Valimiz Hasan Karahan başkanlığındaki toplantıya; Vali Yardımcıları; Kemal İnan, Hakkı Ünal, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ile yatırımcı Kamu Kurumlarının İl Müdürleri katıldı.

Polisevinde düzenlenen toplantıda Valimiz Hasan Karahan, hizmet kalitesinin arttırılması için kurumlar arası koordinasyonun sağlanmasının önemine işaret etti. Vali Karahan, daha sonra gündem maddelerini katılımcılarla paylaşarak, Başbakanlık ve Bakanlıklar tarafından yayınlanan Yönetmelik, Genelge ve Tebliğlerin uygulanması ile uygulama anında ortaya çıkabilecek sorunların çözümüne ilişkin konular hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca toplantıda; İlimizin genel asayiş durumu, okul çevrelerinin güvenliği, uyuşturucu ile mücadele, İlimizde ve ilçelerimizde devam eden yatırımların son durumlarının değerlendirilmesi, Kamu binalarının bakımı ve onarımı için tahsis edilen ödenekler doğrultusunda hizmet binalarında gerekli çalışmaların tamamlanmasıhizmet kalitesinin arttırılması iş ve işlemlerin etkin hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanması gibi konular ele alınarak yatırımcı Kurumların İl Müdürleri tarafından da İlimiz merkez ve ilçelerimizde gerçekleşen yatırımların son durumları hakkında bilgiler verildi.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU
BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir